2013. május 3., péntek

ÁLHÍRGYÁRTÁS

Levelek Orbángóciából, a Viktorhepciás tengeren túlról (12)

Minden valószínűség szerint az ellenzék belefogott a majd egy évig tartó gyűlöletkampányába; a nyomasztóan túlsúlyban lévő bal-liberális ellenzéki sajtó álhírek gyártásával kezdett kampányolni.
Nekünk, a keresztény-nemzeti oldalon állóknak, kötelességünk ezeknek az álhíreknek a megcáfolása.
Kezdjük avval az álhírrel, mely szerint az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény módosítását – a ballibek szerint – statáriális gyorsasággal fogadta el az Országgyűlés, és ennek okaként azt jelölik meg e hazudni nem átalló ellenzékiek, hogy ne lehessen nyilvánosságra hozni a trafik-koncessziók pályázatait.
Hazugság, szemtelen hazugság, mit kétszázhatan (az igennel szavazó honatyák) cáfolnak meg!
Miért lett volna statáriális e törvény tárgyalása? Mindössze annyi történt, hogy a törvényjavaslat kivételes és sürgős eljárás keretében került a parlament elé, de így is másfél napja maradt mindenkinek a törvényjavaslat benyújtása és megszavazása között: aki ennyi idő alatt nem tud egy törvényjavaslatról véleményt alkotni, az adja vissza a mandátumát!
 És miért látnak az ellenzékiek umbuldát a trafikok elosztása körül?
Semmi umbulda nincs itt, csak a nagy számok törvénye érvényesült. A fidesz-kádéenpé szimpatizánsai kétharmadszor többen vannak, mint a ballibek, világos, hogy kétharmadszor több trafik került kormánypárti dohányárusok kezébe. Sőt! A trafikok négyötöde, ami világosan jelzi, hogy nőtt a kormánypárt támogatottsága.

Aztán nagy ügyet csinált az ellenzéki – nyomasztóan túlsúlyos - sajtó abból, hogy a fülöpházi polgármester, fideszes képviselő,Balogh József kicsit bántalmazta élettársát.
Hogy mennyire, azt nem is lehet tudni, mert arról, hogy mi baja, a kórház nem adhatott felvilágosítást, de egy helyi forrás azt mondta, a politikus csak annyira verte meg a nőt, hogy eltört az orra. Meg egy kicsit a koponyája.
Ugyan, miért kell a bolhából elefántot csinálni? Balogh József képviselő úr mindig is hirtelenharagú és kezű volt – hisz erről volt felesége is beszámolt -, viszont jó keresztény igazán: minden vasárnap reggel Fülöpháza lakosai ott láthatták őt a templomban.
Mindössze annyi történt, hogy egy kellemes lagzi után Balogh úr kicsit kapatosan ment haza, és az asszony beszólt neki.
Mindenki tudhassa, hogy az ilyesmit egy igaz, keresztény férfiú nem tűrheti, Balogh úr tehát tiszta keresztényi felbuzdulásában orrba vágta a nőt, hadd tanuljon!
Csak nem akar az ellenzék egy merőben családi ügyből választási tőkét kovácsolni?
Elég volt abból, hogy a ballibek még a családi életünkbe, hálószobáink titkaiba is be akarják tenni tisztátalan lábukat!

2 megjegyzés:

  1. Kedves György, látogass el a blogomra (http://smaragdszem.blogspot.hu/), ahol meglepetés érhet.:)
    Üdvözlettel: Dragoncat (Jószay Magdolna)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ellátogattam, valóban meglepetés ért, és igazából nem is értem a dolgot, de köszönöm!

      Törlés