2012. június 9., szombat

2. VILÁGVELEJE NYÁR

”Minden szinten rock and roll”
 
Tavaly nyáron rendezte meg első ízben nyári programját a VilágVeleje Produkció. A siker nem maradt el, csak pozitív visszajelzéseket kaptak a szervezők a tavalyi buliról! A fesztiválnak idén is az Orczy Park ad otthont, amely Budapest egyik legszebb történelmi kertje, gyönyörű zöldfelület a főváros szívében. A fesztivál fő helyszíne a Nagyrét, itt kap helyet a nagyszínpad, a másik a különleges hangulatú tószínpad – melyet már csak a Csinibaba című filmből is illik ismerni –, ahol különleges, akusztikus programok kapnak helyet. A park könnyen megközelíthető, hiszen a Nagyvárad téren áll meg a 24-es villamos és a 3-as metró ahonnan 3 perc séta a park Ludovika téri bejárata, amely az idei fesztivál bejárata. Kapunyitás: 18.00.

Az első napon, június 15-én, pénteken a fő esemény a legendás Európa Kiadó Love ’12 műsora.
Az Európa Kiadó előtt a Balaton együttes játszik.
 A tószínpad éjszakai programja a ’80-as, ’90-es és a 2000-es évek underground zenéibe enged betekintést BÉRCZESI RÓBERT: „Én meg az Ének”, PETER OGI, LEGÁT TIBOR, ŐZ ZSOLT és MÁSOK részvételével.

A második napon, június 16-án mutatkozik be a fővárosi nagyközönségnek a megújult Tankcsapda!
Az estét a Kowalsky meg a Vegából már ismerős arcokból álló Los Vegas zenekar indítja. Utánuk hazánk egyik legismertebb rockcsapata, a Depresszió veszi át a színpadot. A 12 éves zenekar sikert sikerre halmozott, erre a koncertre is harapós műsorral készülnek.
Ne hagyd ki a leghangulatosabb budapesti nyárindító bulit, és ne feledd: „Minden szinten rock and roll!”

Viharnap: június 17.

A napijegyek elővételben 2900, a helyszínen 3500 Ft-ba kerülnek. A kétnapos bérlet ára 4900 Ft.


Bővebbet itt: http://www.vilagveleje.hu/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése